russitemail
lvruen
Ienākt / Reģistrēties
Mans profils
Pirkumu grozs
0 0.00

Noteikumi

PRIVĀTUMA POLITIKA

Privātuma politika reglamentē personas datu apstrādi un sīkdatņu izmantošanu SIA ALDI (turpmāk tekstā Saluts.lv) tīmekļa vietnē https://www.saluts.lv (turpmāk tekstā mājaslapa).

Termini

Personas datu apstrāde ir jebkura darbība, kas tiek veikta ar mājaslapas lietotāja (turpmāk tekstā lietotājs) personas datiem – datu vākšana, apstrādāšana, uzglabāšana, labošana vai dzēšana.

Lietotāji ir visas personas, kas apmeklē mājaslapu, pērk produktus vai sniedz saluts.lv informāciju, piemēram, pa e-pastu vai telefoniski.

Produkti ir visi saluts.lv mājaslapā pārdošanā esošie produkti.

Personas datu apstrāde

Izmantojot mājaslapu, lietotājs sniedz savu piekrišanu viņa datu apstrādei saskaņā ar šo privātuma politiku.

saluts.lv, izmantojot mājaslapu, uzkrāj personas datus zemāk norādītajiem mērķiem:

  • lietotāja e-pasta adrese – pievienojoties abonentu sarakstam vai nosūtot ziņu e-pastā;
  • lietotāja vārds, adrese, tālrunis, e-pasta adrese, iegādātie produkti, daudzums, cena, datums – veicot pirkumu;
  • mājaslapas apmeklējuma statistika – izmantojot Google Analytics.

Personas datu izmantošana

Saluts.lv izmanto personas datus:

  • produktu pārdošanai klientam, saziņai ar klientu, produktu nosūtīšanai un rēķinu izrakstīšanai;
  • ziņojumu par jauno produktu, kampaņas piedāvājumu, loteriju, bloga ierakstu nosūtīšanai uz lietotāja e-pasta adresi, bet tikai ar klienta iepriekšēju piekrišanu.

Saluts.lv mājaslapas apmeklējuma statistiku izmanto mājaslapas lietotāja pieredzes uzlabošanai un efektīvākam mārketingam.

Lietotājam jebkurā brīdī ir tiesības aizliegt savu personas datu apstrādi, izņemot gadījumā, ja tā ir vajadzīga ar līgumu saistītu prasību izpildei, t.sk. produktu pārdošanai.

Personas datu nodošana trešajām personām

Netiek nodotas nekādā gadījumā. Mēs esam Par privātumu un Jūsu dati netiks nodoti Nevienam.

Personas datu uzglabāšana un drošība

saluts.lv uzglabā personas datus tik ilgi, cik tas ir nepieciešams mērķa izpildei vai nepieciešams saskaņā ar likumu. Piemēram, līdz ar pirkuma veikšanu saņemtie personas dati vai abonentu sarakstā esošās e-pastu adreses tiek saglabātas tik ilgi, līdz klients izsaka vēlmi datus dzēst. Piemēram, grāmatvedības dati saskaņā ar likumdošanu tiek saglabāti 7 gadus pēc saimnieciskā gada beigām.

Saluts.lv īsteno visus saprātīgos pasākumus apstrādāto personas datu aizsardzībai. Piekļuve personas datu apstrādei un mainīšanai ir tikai šim nolūkam pilnvarotām personām un visu lietotāju personas dati tiek uzskatīti par konfidenciālu informāciju.

Lietotāja tiesības

Lietotājam ir tiesības jebkurā laikā:

  • pieprasīt pieeju saviem personas datiem;
  • pieprasīt personas datu labošanu vai papildināšanu;
  • pieprasīt savu personas datu dzēšanu;
  • pieprasīt personas datu apstrādes ierobežošanu;
  • pieprasīt personas datu nodošanu.

Lai izmantotu savas tiesības, lietotājam uz e-pasta adresi info@saluts.lv jānosūta atbilstoša satura pieprasījums.

Ja lietotājs uzskata, ka personas datu apstrādē ir pārkāptas viņa tiesības, viņam ir tiesības vērsties Datu valsts inspekcijā.

Sīkdatnes

Kā vairums mājaslapu, arī saluts.lv dažādu mājaslapas funkciju atbalstīšanai izmanto sīkdatnes, ar mērķi nodrošināt labāku lietotāja pieredzi un efektīvāku mārketinga organizāciju un veikt apmeklējuma statistiku.

Izmantojot saluts.lv mājaslapu, lietotājs piekrīt sīkdatņu izmantošanai šajā gadījumā aprakstītajā veidā.

Sīkdatne ir mazs teksta fails, kuru tīmekļa pārlūkprogramma automātiski saglabā lietotāja izmantotajā ierīcē. Sīkdatnes var izmantot dažādi pakalpojumu sniedzēji, piemēram, Google un Facebook. Sīkdatnes nav bīstamas jūsu datoram.

Ir divu veidu sīkdatnes:

  • Pastāvīgās sīkdatnes ir pastāvīgas, tās netiek atceltas, kamēr lietotājs tās neizdzēš vai kamēr nebeidzas to termiņš (atkarīgs no sīkdatnes glabāšanas laika). Tās var izmantot, piemēram, lai identificētu lietotāju kā atkārtotu mājaslapas apmeklētāju un lai pielāgotu mājaslapas saturu atbilstoši lietotāja vajadzībām vai statistikas datu vākšanai.
  • Pagaidu sīkdatnes, jeb sesijas sīkdatnes ir pagaidu un tiek atceltas, kad lietotājs pamet mājaslapu vai aizver savu mājaslapas pārlūkprogrammu. Sesijas sīkdatnes var tikt izmantotas, lai iespējotu noteiktas mājaslapas funkcijas, piemēram, produktu iegādi, utt.

Sīkdatnes tiek izmantotas, lai iegūtu informāciju par to, kā tiek izmantota mājaslapa, lai padarītu to personiskāku un lietotājam draudzīgāku. Turklāt sīkdatnes palīdz apkopot lietotāja statistiku, kas ļauj novērtēt un uzlabot mājaslapas veiktspēju un sniegt jums pamatinformāciju, lai veiktu efektīvu mārketinga darbību.

Uzskatāms, ka lietotājs piekrīt sīkdatņu izmantošanai, ja viņa pārlūkprogrammas iestatījumos ir atļautas sīkdatnes.

Vairumā pārlūkprogrammu ir iestatīta automātiska sīkdatņu akceptēšana. Ja klients vēlas, viņš var aizliegt sīkdatņu akceptēšanu savā pārlūkprogrammā, taču jāatceras, ka līdz ar to var zust dažas funkcijas, kas ir nepieciešamas korektai saluts.lv mājaslapas darbībai. Norādījumus par sīkfailu dzēšanu un konfigurēšanu pārlūkprogrammā atradīsiet, piemēram, šeit: FirefoxChromeInternet Explorer.

Lietotāja statistikas veikšanai saluts.lv izmanto Google Analytics pakalpojumu, uzkrājot datus par apmeklētajām satura lapām, apmeklējuma laiku, apmeklējumu skaitu, izmantotajām ierīcēm, piekļuves kanāliem un cita veida statistiku.

Tomēr Google Analytics var apkopot datus par lietotāju aktivitāti arī neizmantojot sīkdatņu failus. Lai Google Analytics nevarētu izmantot šos datus, lietotājs var instalēt Google Analytics bloķēšanas aplikāciju: pārlūka paplašinājums, lai atteiktos no Google Analytics, kas ir saderīga ar visām izplatītākajām pārlūkprogrammām.

Izmaiņu veikšana privātuma politikā

Saluts.lv patur tiesības vienpusēji un bez iepriekšēja brīdinājuma mainīt privātuma politiku, lai nodrošinātu nosacījumu atbilstību tiesību aktiem.

Par visiem jautājumiem, kas skar privātuma politiku un datu apstrādi, lūdzam sazināties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi info@saluts.lv

 

Saite uz Drošības noteikumiem, kuri jāievēro lietojot pirotehniku. Esam atbildīgi un pirms lietojam izlasam noteikumus, lai svētki būtu skaisti nevis beigtos ar Mediķu pievienošanos. :)

https://saluts.lv/drosibas-noteikumi